Blogg om hälsa

Tips

13 nov 2012

När det kommer till hälsa så finns det en sida som alla borde känna till och det är WHO som står för World Health Organization. De driver globalt frågor som rör bättre hälsa och välbefinnande.

Så är du intresserad av hälsa så är detta verkligen en sida som du borde känna till.

Ta och besök dem och så om du hittar något intressant.

Klimakteriebesvär

11 okt 2012

Klimakteriet kan för många kvinnor kännas som något hemskt och som ett definitivt bevis på att man har blivit gammal. Kroppen ställer om sig och man kommer aldrig mer kunna få barn igen. Många kvinnor drabbas av panik när det börjar närma sig klimakteriet och speciellt de som ännu inte fått barn kan känna en stress över att hitta rätt man så fort som möjligt för att få de barn de alltid velat ha.

Klimakteriet är också förknippat med en massa obehag som följd av att kroppen ställer om sig och ändrar på hormonbalansen i kroppen. Många lider av ångest och kan till och med bli deprimerade under denna period av livet. Men det finns hjälp att få och även saker man kan göra på egen hand för att lindra klimakteriebesvär. Mer info om hur du kan lindra klimakteriebesvär hittar du här eller här.

Ser man krasst på det så är det faktikst så att alla kvinnor måste gå igenom detta och det finns egentligen inget att oroa sig för i förväg. Ta det den dagen det kommer. Bit ihop och kämpa dig igenom klimakteriet så ska du se att det blir bättre igen sen.

Kavitation

28 sep 2012

Att gå ner i vikt är något som många drömmer om. Det finns nog lika många metoder som det finns bantar. Kanske inte riktigt men i alla fall inte långt ifrån. En metod som blivit väldigt populär är att banta med kavitation.

Denna metod går ut på att man spränger sönder fettreserverna i kroppen med hjälp av ultraljud. Detta är en ganska ny metod som kan ge snabba resultat. Vill du veta mer om Kavitation så rekommenderar jag guiden Gå ner i vikt med Kavitation - ny form av fettförbränning där du kan läsa allt du behöver veta om denna nya metod för att gå ner i vikt.

Men det viktigaste är nog att inse att du är vacker precis som du är och att du inte behöver genomgå dessa metoder oavsett om de är billiga sätt att gå ner i vikt eller ej. Försök inte hela tiden att gå ner i vikt utan var nöjd med den kropp du har. Det finns säkert någon där ute som älskar dig precis som du är.