Halsa

Att må bra har aldrig varit mer aktuellt än nu. Tidningarna skriver spaltmeter om hur du ska göra för att må bra, se bra ut och leva längre. Det ena tipset motsäger det andra och ingen verkar veta vad som är rätt eller fel längre.

LCHF, ät mycket fett, ät inget fett, undvik frukt, ät endast frukt och grönt. Vem kan man lita på bland alla dessa motsägelsefulla tips. Det är en bra fråga för alla vill vi väll se unga ut, må bra och slippa övervikt och kanske gå ner ett par kilo innan sommaren är här. Många är det som har provat diverse bantningsmetoder för att gå ner i vikt. Ofta fungerar de inte eller så går man tillfälligt ner i vikt för att sedan snabbt återgå till sin vanliga vikt igen.

Här kan du till exempel läsa lite varierande råd inom ämnet

## INVALID RSS URL: http://www.info-om.se/halsa-skonhet/feed ##

Där får du bra råd och tips för att må bra. Men som vanligt ska man ta alla tips med en nypa salt, tänk kritiskt och fundera igenom om det som sägs kan stämma? Ofta har man inget att förlora på att testa, så länge metoderna inte kostar en massa pengar eller är direkt farliga för utövarna. Använd sunt förnuft helt enkelt innan du påbörjar näsa bantningskur.

Ett råd som dock de flesta expert är överens om är att motion är viktigt för att må bra och för att gå ner i vikt. Man kan antingen träna på gym eller hemma. Gör man det på gym så har man massor av olika maskiner att välja mellan. Tränar man istället hemma så får man klara sig med det man har hemma. Men man kan komma långt med möbler och andra tillbehör som man redan äger. De är perfekta för att ta hjälp av när man tränar.